De display met geheugenfunctie

Gepost door Buro International op

Aan een ZitSta bureau kan u zitten, staan en alles wat er tussenin zit. De intelligentie van een in hoogte verstelbare bureau zit hem in de display met geheugenfunctie.  

Met één druk op de knop verandert u van positie doorheen uw werkdag

U kan de ochtend al staand beginnen met het afwerken van een serie mails en telefoons. Wilt u daarna op uw bureaustoel zitten om uiterst geconcentreerd aan een document te werken? Laat dan uw bureau tot de juiste hoogte zakken met slechts één simpele druk op de knop.  

Wanneer u in de namiddag last heeft van een klein dipje, dan kan u gewoon kiezen voor een actieve kruk zoals de 'up'. Terug alert? Verander dan gewoon weer van positie!


Geselecteerde posities in het geheugen

Op het display van een ZitSta bureau kan u tot vijf verschillende hoogtes vooraf instellen. Zo kan u met één druk op de knop automatisch van de ene positie naar de andere schakelen. Verder kan u de bureau ook makkelijk hoger of lager instellen.

Test gratis 

Een ZitSta bureau testen kan steeds gratis en vrijblijvend in Maldegem, Gent, Gentbrugge of Lokeren. Een testdag kan u gratis hier reserveren. Uw rug zal u dankbaar zijn.   

Ouder bericht Nieuwer bericht